
SPECULAAS CUPCAKES
Benodigdheden:
125 gram boter
125 gram bruine
basterdsuiker
125 gram zelfrijzend
bakmeel
2 eieren
2 eetlepels
speculaaskruiden
1 eetlepel kaneel
2 eetlepels melk
Amandelschaafsel
Werkwijze:
Oven
voorverwarmen op 175 graden.
Mix boter, suiker en
eieren tot een geheel, dat alles goed door elkaar zit.
Roer de
speculaaskruiden en kaneel eerst goed door de zelfrijzend bakmeel, voordat u
dit alles bij de boter, eieren en suiker doet.
Meel en de 2
eetlepels melk bij de boter, suiker en eieren en mix alles goed door elkaar,
tot een glad geheel.
Vul de silicone cup
cake vormpjes (ik heb er 10 gemaakt) tot 2/3 van het vormpje met het beslag.
Strooi er
amandelschaafsel overheen.
En bak ze in 15 tot 20
minuten op 175 graden gaar in de oven( de mijne waren in 17 minuten gaar),
afhankelijk van de oven.
WIST U!
Voeg een theelepeltje
bakpoeder toe bij de zelfrijzend bakmeel en u krijgt een super zachte en
luchtige cup cake.
Ik wens u weer veel bakplezier
en alvast eetsmakelijk en een lieve groet van Kaat.



0 reacties:
Een reactie posten